Carin Kristensen

Stilling: Daglig leder
902 25 318
gnisten@online.no

Er utdannet førskolelærer i 93. Har jobbet som styrer siden'94 og vært daglig leder i Gnisten siden oppstarten høsten'04. Har etterutdanning innen Ledelse, Økonomi for barnehageledere og Coaching.

Lynglimtet

Christian Meinhardt

901 15 398
lynglimtet@gnistenbarnehage.no

Christian har jobbet i Gnisten Barnehage siden nov.2005 og er utdannet barnehagelærer våren 2014. Han er opptatt av friluft og jakt, samt glødende interessert i fotball!

Nimet Vural

901 15 398

Er utdannet førskolelærer/barnehagelærer våren-2007 og begynte å jobbe som pedagogisk leder i Gnisten Barnehage høsten-2008. Hun er ute svangerskapspermisjon frem 29.april 2019

Nina Østby

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Nina er utdannet barne- og ungdomsarbeider i 2001 og har jobbet i barnehage 3 år før hun begynte å jobbe i Gnisten barnehage høsten-04. Hun jobber 70% på Lynglimtet og 30% på Nordlyset.

Line B. Andresen

Stilling: Medarbeider

Har fullført NKS kurs som barnehageassistent og har jobbet i barnehage i over 20 år. Hun har vært ansatt som medarbeider i Gnisten siden oppstarten høsten-2004

Nordlyset

Foss A. Jama

902 22 027
nordlyset@gnistenbarnehage.no

Utdannet barnehagelærer våren 2014. Er ansatt i Gnisten Barnehage fra og med oktober 2018.

Joachim Libo

Stilling: Medarbeider

Han begynte å jobbe som ringevikar vinteren 2016 og har jobbet 100% i et vikariat i forbindelse med permisjon frem til 30.april-19. I perioden 1.8-30.9.19 jobbet han på Lynglimtet. I perioden 1.1.-31.7.20 jobber han 40% i et vikariat på Nordlyset.

Nina Østby

Helene Bergli

Stilling: Medarbeider

Helene begynte i Gnisten barnehage 1.november 2012 og har jobbet i forskjellige vikariater på ulike avdelinger. Hun Hun er nå engasjert i et vikariat i forbindelse med permisjon. Hun tiltrer i fast stilling fra og med 1.november.

Therese Edvardsen

Stilling: Medarbeider

Therese har 3-årig videregåendeskole innen økonomi og hun har jobbet i hjemmetjenesten i 2 år før hun begynte som medarbeider i Gnisten Barnehage høsten-2004.

Regnbuen

Linda Olsen

linda@gnistenbarnehage.no

Linda har vært ansatt som pedagogisk leder i Gnisten Barnehage siden høsten 2005. Hun er utdannet barnevernspedagog med etterutdanning innen barnehagepedagogikk.

Silje Bystøl

Stilling: Barnehagelærer

Er utdannet førskolelærer våren 2004 og begynte å jobbe i Gnisten barnehage januar 2019.

Kine Beate Solheim

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kine er utdannet barne- og ungdomsarbeider i 2002 og hun begynte å jobbe i Gnisten Barnehage høsten-06.

Arunee "Nang" Sriputtha

Stilling: Medarbeider

Nang er fra Thailand og er ansatt i Gnisten fra og med høsten 2010. På fritiden liker hun å reise, lage mat, se på film og være med familien.

Stjerneskuddet

Gunn Rita Granlund

901 15 835
stjerneskuddet@gnistenbarnehage.no

Er utdannet førskolelærer/barnehagelærer i -94 og har 1.avd. spes.ped. som etterutdannelse. Hun jobbet 10 år som pedagogisk leder før hun begynte i Gnisten høsten-2004.

Gunnar M. Feragen

Stilling: Medarbeider

Er utdannet forskalingssnekker og har jobbet i Gnisten barnehage siden høsten '06. Fisking og skogen er noen av hans største hobbyer. Motto: "Det fins ikke dårlig vær, bare dårlige klær!"

Mari Bjørnstad

Stilling: Medarbeider

Mari har jobbet i Gnisten Barnehage siden 15.oktober 2012 og er fast ansatt som medarbeider.

Tonje Selstø

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Tonje er utdannet barne og ungdomsarbeider i 2017 og hun har jobbet i Gnisten Barnehage siden august 2010. Hun elsker lek og moro og synes det er spennende å delta i barns hverdag.