• Søker du barnehageplass?

I hverdagen i Gnisten Barnehage legger vi stor vekt på å se hvert enkelt barn, tilstedeværelse, trygghet, omsorg, lek og samspill. Vi er ute hver dag og har et fantastisk uteområde med skog, der barna stortrives! Vi går på oppdagelsesturer i nærmiljøet/skog/mark og hilser på hestene på Markerud:)

• Brukerundersøkelse 2019

I november 2019 gjennomførte Utdanningsdirektoratet (Udir) en nasjonal brukerundersøkelse for barnehager. Gnisten Barnehage fikk 4,9 i forhold til barns trivsel og 4,7 av maks 5,0 på tilfredshetsskalaen.

• BTI - Bedre tverrfaglig innsats

Av og til kan ditt barn trenge oppmerksomhet eller støtte. Vi som jobber med barn og unge i Nittedal kommune vil gjerne hjelpe, i samarbeid med deg og familien.

Bedre tverrfaglig innsats (BTI) handler om tidlig innsats, bedre samordning av tjenester, og involvering av barn, unge og deg som foresatt. BTI omfatter alle ansatte i Nittedal kommune som kommer i kontakt med barn og unge gjennom sitt arbeid.

• Kosthold i barnehagen

Her er et info-skriv om kostholdet i barnehagen :)

• Ønsker du å se bilder fra hverdagen vår?

På facebooksiden, Gnisten Barnehage SA, finner du bilder fra hverdagen vår :)