• Brukerundersøkelse 2022

I november 2022 gjennomførte Utdanningsdirektoratet (Udir) en nasjonal brukerundersøkelse for barnehager. Gnisten Barnehage fikk 4,9 i forhold til barns trivsel og 4,7 av maks 5,0 på tilfredshet.

• Åpen dag torsdag 9.feb. 2023

Behov for barnehageplass og nysgjerrig på hvordan vi har det?
    Vi har åpen dag torsdag 9. februar fra kl. 8.30-17.00.

• Søker du barnehageplass?

Søknadsfristen til Hovedopptaket for høsten 2023 er 1. mars 2023 :)

• Årsplan for barnehageåret 2022/2023

Årsplanen for barnehageåret 2021/2022 er fastsatt av SU (samarbeidsutvalget) den 27.juni-22.

Her finner dere informasjon om hvorfor, hvordan og hva vi skal jobbe med dette barnehageåret.

• BTI - Bedre tverrfaglig innsats

Av og til kan ditt barn trenge oppmerksomhet eller støtte. Vi som jobber med barn og unge i Nittedal kommune vil gjerne hjelpe, i samarbeid med deg og familien.

Bedre tverrfaglig innsats (BTI) handler om tidlig innsats, bedre samordning av tjenester, og involvering av barn, unge og deg som foresatt. BTI omfatter alle ansatte i Nittedal kommune som kommer i kontakt med barn og unge gjennom sitt arbeid.

• Ønsker du å se bilder fra hverdagen vår?

På facebooksiden, Gnisten Barnehage SA, finner du bilder fra hverdagen vår :)